top of page
Cirkle.png
Cirkle.png

Forum for Elderly Care

Forum for Elderly Care är en ideell förening som fokuserar på att förbättra äldrevården och situationen för äldre personer samt för personer med demens. Det här gör vi genom att belysa sjuksköterskor och deras viktiga arbete samt genom att samla olika stakeholders till samtal om hur vi bäst ska bemöta utmaningarna som åldrande och demenes ställer samhället inför.

Våra Projekt

Projects

Forum For Elderly Care är stolta över att initiera och leda projekt med globalt fokus som syftar till att dels förbättra sjuksköterskors ställning och dels skapa en dialog mellan viktiga stakeholders för att möta de globala utmaningar som demenssjukdomar bär med sig för både samhällen och individer. Nedan kan du läsa mer om våra två projekt Queen Silvia Nursing Award och Dementia Forum X.

IMG_6177.png

Queen Silvia Nursing Award är en årlig tävling för sjuksköterskor, undersköterskor och sjuksköterskestudenter som engagerar branschens mest begåvade individer och uppmärksammar deras kreativaste idéer i syfte att upphöja sjuksköterskeyrket och förbättra sjukvården.

 

Med stöd från Hennes Majestät Drottning Silvia.

QSNA logo with golden frame.png
Foto_Yanan_Li_190515_0032.jpg
DFX_logo.png

Dementia Forum X banar väg för dialog på hög nivå om de utmaningar som åldersrelaterade demografiska förändringar och demens innebär för samhällen, individer och sjukvårdssystem med syfte att att möta dem mer effektivt.   Under beskydd av Hennes Majestät Drottning Silvia av Sverige samlar mötet i Stockholm viktiga stakeholders från olika områden.

Hennes Majestät Drottning Silvia

Queen Silvia Nursing Award, 2021

XYZ

Queen Silvia Nursing Award, 2019

Foto_Yanan_Li_190515_0024.jpg

Dementia Forum X, 2019

XYZ

High Res 2018 DFX Tokyo_edited.jpg

XYZ

Dementia Forum X, Japan, 2018

Kontakta oss

Tack för ditt skickade in!
Contact
bottom of page